Hvordan du gør grundlæggende Pilates øvelser

Pilates øvelser er en fantastisk måde at tabe sig og opretholde en sund livsstil. Lad word øvelse narre dig, men fordi pilates mere end bare stretching og bøjning. Trækkene er så specialiserede, at du skal forberede regimet, før du begynder din første klasse.

Instruktioner

• Opretholde god kropsholdning i hele din rutine. Korrekte poseren omfatter lang udvidelser af musklerne du bruger og holde din rygsøjle lige. Selv om pilates udstyr tvinger dig til at holde en lige kropsholdning, ikke gå tilbage til slouching når udstyr ikke er der til at støtte dig. Dette vil kun undergrave dine fremskridt.

• Praksis koordinere din vejrtrækning med bevægelse. Det ikke kun giver dig mulighed at få bedre udholdenhed, men binde vejrtrækning at bevægelse er en anden måde at forbedre dit stofskifte--hvilket fører til bedre resultater. Pilates er også meget om kontrol, kerne motion og afslapning; kontrollere din vejrtrækning fremmer alle disse.

• Holde din mavemusklerne engageret i hele din motion rutine. Det vil give dig bedre core support samt, som styrker mavemusklerne og befri din midsection af frygtede mave fedt. Opbygge en bedre kerne er hjertet af pilates-programmet og også bygger flere lean muskel.

• Starter med de nemmeste øvelser og arbejde dig vej op til de mere avancerede bevægelser. En af de mest grundlæggende træk er at spænde en bolden mellem dine knæ mens du gør grundlæggende knase. Dette gør du fokusere din opmærksomhed på klemme bolden og giver mulighed for en mere intens crunch og bedre resultater.

• Ophold sikker. Stræk før og efter din rutine at undgå muskel stamme. Også lytte til din krop under rutine. Det er også vigtigt at stoppe straks, hvis du føler smerte eller blive såret. Bo godt hydreret for at undgå skade og overdreven anstrengelse.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com