Sådan Fix en revnet kagen uden glasur

Sådan Fix en revnet kagen uden glasur

Bage en kage er både en økonomisk og kunstnerisk virksomhed. Når kagen er bagt og derefter køler, er det ikke ualmindeligt at knæk når fjernet fra panden. Dette er normalt en meget nemt problem at løse, med lidt glasur. Fastsætte en revnet kage frosting er ikke en mulighed, som en frost-mindre kage eller en dekoreret med fondant, er en mindre almindelig-- men lige så let at løse.

Instruktioner

• Dyp en tynd køkkenkniv i en beholder med flødeskum. Forsigtigt og omhyggeligt kile kniv spidsen ned i revnen i kage, maleri indersiden af kagen hvor det har revnet med et tyndt lag af flødeskum.

• Undgå at lade den creme touch overfladen af kagen. Forsigtigt Tryk på siderne af kagen sammen med dine hænder, og hold den der for 5 minutter, mens cremen hærder og trækker knæk sammen, hvilket gør det unnoticeable.

• Fix revner i fondant på toppen af en kage uden frosting ved hjælp af en lille afkortning. Gnid afkortning mellem tommel- og pegefinger. Derefter gnid det på revner i fondant til at bringe det tilbage sammen, danner en problemfri, tynd og attraktive belægning over din kage.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com