Træning til at få en seks Pack uden maskiner

For at få seks pack abs, har du til omfattende og gentagne gange træne dine mavemuskler, rectus abdominis især. Ud over at give en overfladisk attraktive kerne, påvirke disse muskler også kropsholdning, vejrtrækning og beskyttelse for organer. Der er flere øvelser, der effektivt træne rectus abdominis muskel. Når maskiner ikke er tilgængelig eller ønskede, kan ikke-maskine træning være lige så effektive.

Abdominal Crunch

Den abdominal crunch er en simpel øvelse at fordele rectus abdominis. Du udfører en abdominal crunch ved første liggende på gulvet med knæene bøjet og fødderne fladt på gulvet. Placer dine hænder bag hovedet. Brug dine mavemuskler, trække din overkrop frem. Ikke trække dig selv så langt frem at din nederste del af ryggen forlader gulvet. Det bør fortsat være fladt på gulvet på alle tidspunkter. Sænk dig tilbage på gulvet og udføre så mange gentagelser som ønsket.

Omvendt Abdominal Crunch

Den omvendte abdominal crunch virker den lavere rectus abdominis. Udføre denne øvelse ved liggende fladt på gulvet og placere hænderne under din røv. Mens du strammer dine mavemuskler, flytte dine ben til at danne en 90-graders vinkel med jorden. Holde din lavere tilbage på jorden på alle tidspunkter. Sænke dine ben, indtil de er et par inches fra jorden og gentager forslaget flere gange.

Cykel Knase

Cykel Knase er en effektiv træning til din rectus abdominis og din obliques. Denne øvelse er udført, liggende på gulvet med benene øverste i en 90-graders vinkel med gulvet. Knæene skal være bøjet, så din lavere ben er parallelle med gulvet. Placer dine hænder bag hovedet. Træk en af dine knæ mod brystet mens udvide andet ben. Som du trækker dit knæ mod brystet, Krøl den modsatte side af kroppen at bringe din modsatte albue så tæt som muligt til dine knæ. Vende tilbage til din oprindelige holdning og gentage bevægelse ved hjælp af det modsatte ben.

Alternative hæl Touchers

Alternative hæl touchers arbejde dine skrå mavemuskler. Begynde liggende på gulvet med dine fødder fladt på gulvet. Lad dine hænder på dine sider. Kontrakt din mave muskler og bruge din højre hånd til at røre din højre ankel. Hold denne stilling i flere sekunder. Vende tilbage til din oprindelige holdning og gentage bevægelse med venstre hånd.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com