Sjov Martini Drinks

Sjov Martini Drinks

Den grundlæggende martini er en kølet blanding af gin og vermouth serveret i en særlig glas og garneret med oliven eller en citron twist. Nogle drikker foretrækker vodka over gin, og andre, såsom film master spion, James Bond, insisterede på hans martini ventileres rystet, rørt ikke. Ud over disse strikturer, bartendere og hjem mixologists har fået kreativ med den klassiske martini opskrift, erstatte frugt eller endda chokolade for oliven og vermouth, eller erstatte gin med skyld eller chili-infunderes vodka.

Asiatisk pære Martini

Blande traditionel martini opskriften ved at erstatte skyld i stedet for gin eller vodka til at oprette en asiatisk pære Martini. Fyld en shaker med is og tilsæt 1 1/2 ounce af skyld, pære brandy og pære juice. Ryst, stamme og tjene i et afkølet martini glas med en skive frisk pære.

Almond Joy

Tilfredsstille den søde tand med en Almond Joy-flavored martini, designet til at fange smagen af chokolade og mandel candy bar. Kombiner 2 ounce af vodka, 1 ounce af hasselnød likør og hvid Creme de Cacao og et strejf af kokos sirup. Ryst med isen og stamme i et afkølet martini glas. Tilføje en uindpakkede hersheys kys som garniture.

Hot, Hot, Hot

Krydre en martini ved at erstatte regelmæssig vodka med Absolut Peppar Vodka. Ryst seks dele peppar vodka med et strejf af tør vermouth, én del oliven juice og et par dråber af hot sauce. Hæld afkølet martini glas og pynt med jalapeno fyldte oliven.

Grøn æble Martini

Kombinere søde og Sure smag med en grøn æble Martini. Ryst lige dele vodka, sour-apple snaps, saftevand og citron-lime sodavand sammen med is. Stamme i et kølede glas støves af med kanel-sukker omkring læben. Pynt med en tynd skive af grønt æble.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com