Frosne yoghurt fakta

Frosne yoghurt er en af de mest populære desserter for dem, der søger for at skære kalorier og fedt fra deres kost. Denne frosne behandle ligner meget is, men har mindre forskelle i smag og konsistens. Frosne yoghurt, er som navnet antyder, en blanding af yoghurt ingredienser, der har været frosset til en fast konsistens.

Frosne yoghurt kan komme i en række forskellige varianter, fra frugtagtig til mere krydrede smag. Populære frosne yoghurt kæder og franchise kan tilbyde dusinvis af varianter. Nogle skære kalorier ved at tilbyde sukker-fri muligheder. Disse Sukkerfrit indstillinger bruge kunstige sødestoffer til sødme til yoghurt.

Kommercielt fremstillede frosne yoghurt følger en lignende proces til hvordan is er lavet. Både is og frosne yoghurt kræver en kombination af luft og vand og de ekstra trin af pasteurisering og homogenisering.

Yoghurt kulturer

Frosne yoghurt har en særskilt tærte eller sur smag på grund af bakteriel kulturer lactobacillus bulgaricus og streptococcus thermophilous. Disse kulturer omfatter omkring 1 procent af hovedingredienserne i frosne yoghurt. Disse venlige bakterier er, hvad giver frosne yoghurt en forskellig smag i forhold til regelmæssige is.

Vigtigste ingredienser

Ligesom is er de mest kritiske ingredienser til yoghurt vand og luft. Disse to elementer giver volumen til det endelige produkt. Selv om kaldet frosne yoghurt, yoghurt er aldrig virkelig frosset, men indeholder iskrystaller dannet af vandet i produktet.

Mælkefedt og sødestoffer er også en del af de vigtigste ingredienser i frosne yoghurt. Mælkefedt giver kroppen af smag, mens sødestoffer er en del af hvad gør yoghurt mere sød end tangy.

Første trin i fremstilling frosne yoghurt

Tørre og våde ingredienser er føjet til en stor roterende moms og gradvist opvarmes til 120 grader Fahrenheit. Ingredienserne blandes indtil fuldstændig opløst.

Andet skridt-pasteurisering

Pasteurisering er forpligtet til at dræbe skadelige bakterier og hjælper med at forlænge holdbarheden af produktet. Pasteurisering indebærer, at hæve temperaturen af produktet meget hurtigt og i en kort periode. Varesortimentet er derefter afkøles for lavere end 40 grader Fahrenheit.

Tredje trin-homogenisering

Homogenisering gør en cremet frosne yoghurt ved at tvinge produkt gennem et lille rør, tvinger fedtmolekyler at bryde fra hinanden. Kavitation er derefter fremmes ved at skabe en pludselig decharge i pres af det produkt, som hjælper de fedt dråber fusionere med damp, fuldfører homogenisering proces.

Fjerde skridt-tilføje kultur

De bakterielle kulturer føjes derefter til produktet, mens det er på 90 grader Fahrenheit. Denne temperatur giver mulighed for bakterier til at blomstre inden køling processen.

Femte trin-køling og smag tilsætning

Efter kulturer er blevet tilføjet, afkølet produktsammensætningen langsomt ned til 40 grader. Blandingen bliver mere tyk og derefter fabrikanten vil fortsætte med at køle produktet ned til 32 grader. Det er punktet, når flavoring og sødestof er tilføjet.

Denne blanding er blandet langsomt, for at fange mere luft til volumen og derefter afkølet i en fryser, der bringer produktet til en lav temperatur på 20 grader eller lavere.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com