Baseball resultattavlen oplysninger

Baseball resultattavlen oplysninger

Under en baseballkamp, end hjem plade, er resultattavlen den mest sete del af stadion. Baseball resultattavlen giver vigtige oplysninger om spillet og holder fans, og selv de hold, opdateret på hvad der foregår. Baseball resultattavler har ændret sig gennem årene. Først drives helt af hånd, er næsten alle af dem nu elektroniske. I Major League baseball gået resultattavler højteknologiske, komplet med video replays, snesevis af andre spil og reklamer.

Historie

De første baseball resultattavler blev manuel, med mennesker, der bruger kort med tal på dem til at vise score af spillet. Mange af resultattavler blev placeret i Haugen, så fans og spillere kan let se dem. Driver dem tog nogle koordinering, normalt ved hjælp af voldgiftsmænd og en runner, der ville bære beskeder fra den officielle målscorer til operatoren resultattavle for at holde oplysningerne præcise. I dag, kan telefoner og andre kommunikationsenheder nemt følge manuelle resultattavlen operatører opdateret.

Elektronisk resultattavler

I 1908 blev den første elektroniske resultattavle brugt i Chicago post balls, strejker og outs. Raffinement voksede, hvor resultattavlerne vises score af innings, vises navnene på spillere og snesevis af andre baseball spil. Når Houston Astrodome åbnede i 1965 og fremhævede det en 474-fods resultattavle, som på tidspunktet var den største i sport. Fenway Park, hjemsted for Boston Red Sox, og Wrigley Field, hjemmebane for Chicago Cubs, er to af de par Major League baseball parker, der stadig har resultattavler, der betjenes manuelt.

Grundlæggende

En standard elektronisk baseball resultattavle, som den slags, der anvendes med Little League eller high school spil, omfatter generelt scorer for hjem og besøge holdene, inning, en bold og strejke tælle, og hvor mange outs har gjort i inning. Nogle af disse standard resultattavler kan også omfatte ensartet antal spilleren pladevat og en spot identificerer hvis en dej nået base af et hit eller en fejl. Længere resultattavler kan have plads til scorer efter hver inning spil.

Resultattavlen operatør

Baseball spil officielle scorekeeper, som er ansvarlig for at gøre hit eller fejl domme ofte opererer den elektroniske resultattavle. Hvis scorekeeper ikke opererer på resultattavlen, operatoren resultattavlen sidder ofte ud for eller har umiddelbar kontakt med den officielle målscorer for at sikre den score, hits og fejl registreres korrekt. Operatoren resultattavlen skal også holde et vågent øje på hjem plade dommeren til at vise korrekt bolde og strejker på resultattavlen.

Omkostninger

Omkostningerne ved en baseball resultattavlen kan variere meget. En resultattavle, der viser scoren af innings kan koste et sted fra $10.000 til $13.000. En resultattavle med den samlede score inning bliver spillet og hold vil koste cirka $3.200. En manuel, eller hængende, resultattavle, hvor en person fysisk placerer scores i bestyrelsen vil sandsynligvis koste lige under $1.000.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com