Gode, billige hoteller i Manhattan, NY

Gode, billige hoteller i Manhattan, NY

New York City er bogstaveligt talt byen, der aldrig sover. Det er fordi der er noget at gøre eller nogle sted for at gå 24/7. Det betyder også, der er hundredvis af måder at bruge dine penge end på din overnatningssteder. Så spiser godt og nyde underholdning, alle mens de opholder sig i centrum, hvor du er tæt nok til at gå eller tage metroen. Det betyder, at vælge en af disse gode, billige hoteller i Manhattan.

Carlton arme

Carlton, som også er kendt som "New York City Art Hotel", har været et hotel i det meste af sit liv, men i 1980 ' erne var det blevet et tilflugtssted for velfærd lejere. På tidspunktet en ny manager tog over, og til sidst Hotellet blev forvandlet af kunstnere, som indrettede og malede det. Gangarealer og værelser er farverige, og dets beliggenhed på Manhattans east side gør for korte ture til restauranter og butikker. Plads til to personer med privat badeværelse starter ved $130/night.

Carlton arme160 E. 25 St.New York, NY 10010212-679-0680carltonarms.com

Hotel Wolcott

På vej til New York City for en shoppingtur? Bo blot tre blokke væk fra Fifth Avenue på Hotel Wolcott, og bruge dine penge på de vigtige ting. Plus, da Hotel Wolcott er centralt beliggende i Manhattan, theater district, Rockefeller Center og Madison Square Garden (bare for at nævne nogle få) er inden for gåafstand. Du kan også nyde gratis kaffe og muffins i morgen. Queen-værelser starter på $200/night.

Hotel Wolcott4 vest 31st St.New York, NY 10001212-268-2900Wolcott.com

Hotel Chelsea

Forkæl dig selv med en lille historie og kultur under opholdet på et hotel, kendt for sine berømte gæster. Blandt dens liste over seneste besøgende og beboere er Mark Twain, Janis Joplin og Arthur Miller. Bob Dylan komponeret sange mens opholder sig her, og det er også, hvor forfatteren Dylan Thomas døde af alkoholforgiftning. Det er tæt på Empire State Building, Midtown og Greenwich Village. Standard-værelse med 1 dobbeltseng starter ved $149/night.

Hotel Chelsea222 W. 23 St.New York NY 10011212-243-3700hotelchelsea.com

Bentley Hotel

Leder du efter et godt køb og udsigt? Bestille et værelse på Bentley på Manhattans upper east side med udsigt over floden og Queensboro Bridge. Hotellet manglende ikke størrelse eller faciliteter enten. Værelserne er store og har fladskærms-tv, skrivebord, minibar, sikker og marmor badeværelser. Central Park og Fifth Avenue shopping er blot fem blokke væk, og ikke forlader uden at nyde en drink i baren på tagterrassen. Standard værelser starter ved $135/night.

Bentley Hotel500 E. 62 St.New York, NY 10065212-644-6000hotelbentleynewyork.com

SoHotel

Dette hotel hævder at være den ældste i byen, og luksus er få. Men det er kun få skridt fra Chinatown, Little Italy og selvfølgelig, SoHo. Værelserne er små, men rene og komfortable efter undergår en nylig renovering. Plus, sengene har therapedic madrasser og der er italiensk-importerede toiletartikler. Værelse med to dobbeltsenge starter så lavt som $119/night.

SoHotel341 Broome St.New York, NY 10013212-226-1482sohotel-ny.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com