Krav til australsk turistvisum

Krav til australsk turistvisum

Visumprocessen i Australien varetages af Institut for indvandring og statsborgerskab. Et turistvisum, også kendt som underklasse 676 visum, gør det muligt for rejsende at besøge Australien med henblik på turisme eller rekreation for en bestemt periode, lige fra tre måneder til et år.

Sundhedskrav

Hvis du er over en alder af 70, besøger et hospital i Australien, har besøgt et land med høj tuberkulose satser eller bor i Australien længere end tre måneder, skal du muligvis en sundhed undersøgelse at få et turistvisum. De australske myndigheder vil lade dig vide, hvis du har brug at fuldføre dette før ankommer i landet.

Karakter krav

Visse mennesker er udelukket fra at modtage en australsk turistvisum, herunder dem, der har en omfattende kriminelle optage eller har en forening med en kriminel gruppe.

Finansielle krav

For at opnå en australsk turistvisum, skal du bevise du har midler til at finansiere din rejse. Kontoudtog, pay stubbe eller bevis for kredit begæres når du sender din ansøgning.

Dokumentationskrav

For at indsende din ansøgning om et turistvisum, skal du give et gyldigt pas, en bekræftet kopi af din fødselsattest, og en nylig pasfoto.

Programkrav

USA rejsende kan indgive deres ansøgning om et turistvisum online. Hvis du bor i Australien i mindre end tre måneder, vil du ikke nødt til at betale et ansøgningsgebyr. Ansøgning om turistvisum kræver over tre måneder et AU$ 100 gebyr (australske dollars).


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com