Sådan Drive en gearstang på bagsiden

Sådan Drive en gearstang på bagsiden

Køre en bil med en gearstang på bagsiden er næsten anden karakter, hvis du er dygtig køre et køretøj med manuel gearkasse. Kobling og gas pedalen er manipuleret på nøjagtig samme måde, når du er i bakgear, men processen kan føle sig lidt akavet, fordi du vil være på udkig tilbage over skulderen. Men med praksis, det bliver anden karakter.

Instruktioner

• Master lanceringen i første gear. Starte bilen og fuldt ud skal du trykke på koblingspedalen med din venstre fod. Med koblingen stadig engageret, flytte gearvælgeren i første gear. Placer din højre fod på speederen. Trykke koblingen langsomt, samtidig med at den forsigtigt at trykke på gassen. Den præcise timing og teknik vil variere lidt fra et køretøj til et andet. I en sportsvogn, for eksempel, skal du trykke på speederen forsigtigt den kraftfulde motor kan ellers sender for meget magt til transmission, resulterer i hjulspin. Når konsekvent kan du starte køretøjet i første gear uden hjulspin eller stalling motoren, er du klar til at køre i bakgear.

• Trykkes koblingspedal med din venstre fod. Koblingen helt deprimeret, placere gearvælgeren i bakgear. Holde koblingen helt deprimeret med din venstre fod og læg din højre fod på gas, men ikke anvende nogen form for pres på gas endnu. Placer din venstre hånd på toppen af rattet og dreje rundt, så du kan se vejen bag dig. Højre hånd bør være lige bag nakkestøtte af passagersædet for støtte. Nu er du i den korrekte position til at starte køretøjet.

• Tage din venstre fod off koblingen langsomt, mens på samme tid ved at trykke på gas med din højre fod. Mængden af tryk, hver pedal og timingen er præcis den samme som i første gear. Hvis bilen boder eller du får for meget hjulspin, holde øve lanceringen, før du kører i omvendt rækkefølge for en længere afstand.

• Styre med din venstre hånd, holde for øje, at den styretøjets svar er nu vendt. Næsen af køretøjet vil flytte til venstre, ikke til højre, når du dreje rattet til højre side. Det kan lyde svært at administrere, men i praksis, din hjerne tilpasser sig denne nye retningsbestemt virkelighed inden for sekunder.

• Bringe køretøjet til en komplet standse før du tænder dit hoved på forsiden. Tage din rigtige foden fra speederen, og tryk derefter på kobling med din venstre fod og bremse med din højre fod på samme tid. Fuldføre denne sekvens og bringe køretøjet til en komplet stop, før du tænder dit hoved tilbage til forsiden. Ellers i en kort periode af tid, du vil være at gå bagud mens du kigger frem--en farlig vane at udvikle.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com