Menu ideer med kylling Cordon Bleu

Menu ideer med kylling Cordon Bleu

Kylling Cordon Bleu, en parabol, der kombinerer en paneret kyllingebryst, skinke og schweizisk ost, kan genopfundet og præsenteret på en restaurant menu som separat retter. Kylling Cordon Bleu forskellige måder tilbyder kunder med menuen muligheder når du bestiller. Selv om de forskellige retter, har hver tage på kylling Cordon Bleu den samme smag, som er genkendelige for smagsløgene.

Kylling Cordon Bleu bider

Som en appetitvækker eller som hovedret, kan du funktionen kylling Cordon Bleu bider på menuen. Disse bit mellemstore godbidder pack varianter af kylling Cordon Bleu i en guldklump, der er første pan stegt, så færdig i ovn. Når du lidt ind i kylling Cordon Bleu bider, bliver man mødt med smeltet ost og skinke. Ingredienserne er jorden kylling, hakkede skinke, æg, rasp og kubik schweizisk ost. Du kan tjene kylling Cordon Blue bider med et udvalg af saucer og dip, såsom ranch dressing, grill sauce og ost sauce.

Kylling Cordon Bleu gryderet

Varianter af kylling Cordon Bleu kan laves om til en gryderet. Ingredienserne i denne parabol er kyllingebryst, æg, mælk, rasp, kubik schweizisk ost og skinke og kondenseret fløde af kyllingesuppe. Nudler og ris kan føjes til gryderet at gøre for en mere fyldet parabol. En kylling Cordon Bleu gryderet kan gøres med stegt og grillet kyllingebryst. Det går godt med en middag roll og andre typer af brød.

Kylling Cordon Bleu sandwich

En kylling Cordon Bleu sandwich sætter den populære parabol på en bolle. Det har de samme ingredienser som en traditionel kylling Cordon Bleu. Forskellen mellem dette menupunkt og den traditionelle parabol er, at smagen er pakket mellem to skiver brød. Flere sandwich kan føjes til menuen for at udvide konceptet, herunder dobbelt kylling Cordon Bleu sandwich og sandwich med en bred vifte af toppings og saucer, såsom bacon, salat, tomat og sennep. En kylling Cordon Bleu sandwich kan være lavet med grillede og stegte kyllingebryst. Sandwich kan være lavet med en bred vifte af brød og rundstykker, franskbrød, ciabattabrød og andre indstillinger.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com