Sådan at træne dine arme til at Punch hårdere & hurtigere

Sådan at træne dine arme til at Punch hårdere & hurtigere

Stansning vil hårdere og hurtigere give dig en kant i boksning. Da en punch effekt afhænger af dens hastighed og kraft bag det, er det nyttigt at forbedre på begge. Måden at gøre dette er at angribe spørgsmålet fra to sider. På den ene side fokusere på formularen, så du bruger din krop til sin maksimale stansning potentiale. På den anden side at forbedre din krops evne til at levere kraft af regelmæssigt gør specifikke træning, der er målrettet mod dine arme og deres evne til at punch hårdt og hurtigt.

Instruktioner

Teknik

• Fokusere på at bruge hele din krop, når du punch. Mens en punch i din næve, kommer den reelle magt fra dine ben, hofter og overkrop. Din arm kun vejer så meget og er derfor kun i stand til at så meget magt. At sætte din kropsvægt bag en punch dramatisk forbedrer mængden af kraft, du er i stand til at levere.

• Løfte hælen på den samme side du stansning med, og holde andre hælen plantet på jorden. Holde knæene bøjet mens du gør dette, og du vil kunne bruge dine ben til magten punch. Dette er afgørende, fordi dine ben er blandt de stærkeste muskler i kroppen.

• Flyt dine hofter og overkrop mod din modstander, som du punch. Dette vil lægge mere vægt bag punch, hvilket gør det hurtigere og mere kraftfuld.

Uddannelse

• Udføre regelmæssig bænk presser. Ligger under en bar og bringe det ned til brystet, holde dine balder på bænken og dine fødder solidt på jorden. Gør denne øvelse med en vægt, som du kan kun gøre fem gentagelser af, som det vil bygge den rå styrke du skal smide hårde slag.

• Står foran en tung taske og punch langsomt, men så hårdt, som du kan. Dette vil udvikle hele kroppen styrke du har brug for at opbygge magt, som vil oversætte til hastighed senere.

• Sidde på en Smith maskine med bare en bar med nogen vægt på det. Smide bar i luften så hårdt, som du kan fange det, derefter bringe det, indtil dine albuer er på en 90 graders vinkel. Derefter gentage dette så mange gange som du kan, før du begynder at miste hastighed. Langsomt tilføje vægt, og Gentag denne øvelse hver par dage. Dette vil bidrage til at forbedre dine stansning hastighed og kraft.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com