Pistol sikkerhedsklasser

Pistol sikkerhedsklasser

Kanoner kan være dødelig og du bør altid modtage ordentlig uddannelse om, hvordan du bruge og håndtere dem. Pistol sikkerhedskurser er beregnet til at forhindre utilsigtet skade, død eller skader vedrørende pistol brug. Kurser er tilgængelige fra en række forskellige agenturer, og selve kurserne dækker enhver pistol-relateret emne fra pistoler og geværer til jagt. I nogle tilfælde, er du forpligtet til at tage en pistol sikkerhed klasse inden du køber en pistol.

Grundlæggende Pistol kursus

Denne pistol kurset er rettet specielt mod sikkerhed og korrekt håndtering af pistoler. Studerende bliver undervist i de grundlæggende principper for pistol sikkerhed: først er at holde den pistol pegede fra mennesker, dyr eller objekter du ikke agter at skyde. Den anden vigtige regel er at fjerne fingeren fra udløseren, og ud af buret udløser indtil parat til at skyde. For det tredje, indlæse pistol kun når du er klar til at bruge den. Studerende lære hvordan man sikkert betjener revolvere og semi-automatiske pistoler i et kursus, der er på mindst 8 timer.

Grundlæggende riffel kursus

I dette kursus, vil studerende også lære de grundlæggende principper for pistol sikkerhed. Yderligere, studerende lære hvordan man sikkert fungere og håndtere rifler. Dette kursus er på mindst 14 timer lang, og studerende vil lære, hvordan du sikkert affyre en riffel i forskellige stillinger, såsom knælende eller skydning fra en bænk resten.

Grundlæggende Shotgun kursus

Shotgun kursus lærer eleverne de grundlæggende sikkerhedsprincipper sammen med hvordan man sikkert skyde haglgeværer på bevægelige mål. Studerende vil også lære at sikkert skyde med det samme og på vinklet mål i dette kursus, der varer 10 eller flere timer.

Personlig beskyttelse

En primære formål med kanoner er for personlig beskyttelse, og disse klasser lære eleverne, hvordan man sikkert betjener en pistol som et middel til personlig beskyttelse. Ét kursus fokuserer på hjemmet personlig beskyttelse og den anden på personlig beskyttelse uden for hjemmet. For at deltage i disse kurser, skal eleverne allerede avancerede pistol handlere. I denne otte-timers kursus lære studerende pistol sikkerhed vedrørende forekomster af personlige defense, voldelig konfrontation og generelle pistol sikkerhed i eller uden for hjemmet. Løbet udenfor hjemmet lære studerende også at sikkert manøvrere og skyde flere skydning positioner og hvordan man kan trygt bruge et hylster med en trigger dækning.

Home sikkerhed

I denne fire-timers kursus lære studerende hvordan man sikkert håndterer deres våben i hjemmet. Dette omfatter sådan undgå fælles skydevåben ulykker og sådan sikkert læsse våben. Derudover dette kursus lærer eleverne, hvordan og hvor du kan sikkert gemme deres kanoner i hjemmet.

Ladning kurser

Disse kurser lære eleverne hvordan man sikkert genindlæse en pistol. Genpålæsning kurser er tilgængelige for forskellige pistol typer, såsom en grundlæggende metallisk patron genpålæsning kursus eller en shotgun shell genpålæsning kursus. Klasserne undervises i et klasseværelse og er otte timer.

Jagt sikkerhed

Jagt er blandt de mest almindelige årsager til at eje en pistol. Sikkerhedskurser undervise studerende specifikke pistol-relaterede farerne ved jagt og hvordan man undgår dem. Nogle stater kræver, at du til at deltage i et sikkerhedskursus før de modtager en jagttegn.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com