Hvordan man lærer Aggressive Inline Skate Tricks

Aggressive inline skating kræver smidighed, beslutsomhed og tillid. Du er nødt til at lære ved at gøre og den bedste måde at lære, uden at få ondt, er at fastsætte opnåelige mål og arbejde i et kontrolleret miljø. Du kan ikke forvente at skate op til en 20-trappe gelænder og jord en avanceret flytte højre væk. Skøjteløb er en byggeproces.

Instruktioner

• Bygge selv en trick boks eller en lav jernbane på en flade, åbne rum som en indkørsel eller parkeringsplads. Et trick boks er blot en kasse med variabel længde og bredde, der står omkring to til fire fod høj og helst har metal samlinger. De er let nok at lave og er nyttigt til praksis kværner og hopper fra. En fritstående, lav, metal skinne er også et godt redskab til praksis kværner. Disse er lidt tricky at bygge fordi de kræver nogle svejsning færdigheder.

Hvordan man lærer Aggressive Inline Skate Tricks

Lære "Sjæl maler" først. For at gøre dette trick, skate op til din jernbane eller boks på en anstændig hastighed. Når du hoppe på skinnen, din indersiden foden bør lander kører langs "sjæl plade," som er den flade del af boot på hver side af hjulene. Din udenfor fod bør lander foran indersiden foden, men vinkelret på jernbane med din tå peger indad. Groove mellem dine to og tilbage to forhjulene kaldes grimasse plade, og bør være kører langs skinnen.

• Praksis "frontside." Igen, tilgang jernbane på en anstændig hastighed, skating næsten parallelt til jernbane. Næste, hoppe på skinnen mens roterende hele din krop 90 grader og lander med begge fødder på jernbane med både slibe plader engageret og tæerne indad. Det vil se ud, som om du surfer ned jernbane.

• Prøv en "porno stjerne." Det er en variant af sjæl trummerum. Skate op til jernbane og hoppe op på det på samme måde, du ønsker for sjæl trummerum. I stedet for at placere din udenfor fod foran, træk det bag din indersiden foden med tåen peger indad.

• Praksis en "backside." Det er udført på samme måde som en frontside, men når du hoppe på skinnen, vend din krop den modsatte retning, så tæerne vendt ud. Dette er vanskeligere, fordi det kan være svært at holde øje med jernbane mens vender væk fra det.

Tips & advarsler

  • Skøjter kan være farligt og en hjelm og puder skal altid bæres.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com